SPHINX CHAAM

SPHINX CHAAM Lekker eten bij Sphinx!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 408 beoordelingen
29 aug 2021 om 19:25 Netjes volgens de opgegeven bezorgtijd gebracht. Lekker warm en goed belegd
28 aug 2021 om 23:04 Het was alleen maar ellende! Met bezorging en mijn bestelling! Voor mij nooit meer
26 aug 2021 om 20:24 Dat was weer heerlijk, echt een aanrader.
25 aug 2021 om 21:16 Pizza magarite daar dreef het vet nog in het midden en de korst van de pizza daar kon je iemand mee doodslaan Pizza shoarma idemdito de korst en shoarma zo hard doorgebakken kreeg het niet eens door gekauwd Shoarma schotel gevuld met dunor en vet
15 aug 2021 om 20:15 Na ruim 1u en 40 minuten wachten hebben we onze bestelling gekregen. De pizza's waren steen koud, erg jammer! Dit zijn we niet gewent. Voor ons was dit dan ook voorlopig de laatste keer dat we hier hebben besteld.
12 aug 2021 om 6:50 De bestelling was netjes op tijd en een vriendelijke bezorger.
9 aug 2021 om 6:32 Verkeerde pizza gekregen, salami ipv shoarma
5 aug 2021 om 22:25 Meer als een uur te laat bezorgd zelfs na een keer bellen!!! Spreken niet tot nauwelijks nederlands waardoor communicatie erg lastig was!! Vervolgens is het geen wat we besteld hadden niet zoals het moest zijn was meer een groenteschotel dan wat anders
5 aug 2021 om 20:11 Schandalig, uur en kwartier te laat en maat liefst 2 uur na besteltijd en dan staat ie ook nog us nie op de afgesproken plaats en spreekt geen woord nl of engels. Lauwe zoute droge shoarma. Ik wil mijn fooi terug en ga klacht indienen. NOOIT MEER!
4 aug 2021 om 19:39 Inmiddels 2 uur !! aan het wachten op ons eten.. niet telefonisch te bereiken om te vragen of het eten nog komt. Wel betaald via thuisbezorgd..
31 jul 2021 om 20:45 Helaas waren ze rijkelijk laat en was daardoor de pizza koud
11 jul 2021 om 19:47 Jammer frietjes waren een beetje hard gebakken .Ben ik niet gewend van dit restaurant