SPHINX CHAAM

SPHINX CHAAM Lekker eten bij Sphinx!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 434 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Chaam. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 21:25 Om half 7 besteld verwachting was half 8, toen nog niks ontvangen en kreeg ook geen contact toen ik ze probeerde te bellen kwamen pas om 9 uur
5 aug 2022 om 20:42 Bestel hier niet. Werkelijke bezorgtijd: 3 uur en nog aan het wachten. Oftewel dat komt niet meer. Van Thuisbezorgd krijg ik nu een 20% voucher. Niet geld terug, niets van contact want het gaat gelijk voicemail. ENORM apart.
4 aug 2022 om 20:59 Helft van de notities maar gelezen. Geen hete saus die wel gevraagd was. Grote schotel was niet echt groot. Net zo groot als bij de meeste andere tenten een kleine schotel. Kebab vond ik niet heel lekker terwijl ik altijd kebab eet. Friet was ok.
23 jul 2022 om 23:11 lekker eten en puntueel op tijd bezorgd.
22 jul 2022 om 10:40 Prima .Optijd bezorgd
20 jun 2022 om 23:04 Perfect!
10 jun 2022 om 20:10 Altijd goed eten super lekker goede service aardig personeel Aanrader!
6 mei 2022 om 21:02 Eten was al koud aan het worden toen ze aankwamen.
27 apr 2022 om 22:05 BESTEL HIER NOOIT!! De allerslechtste en onbeschofte tent die ik ooit heb meegemaakt. Nooit eten ontvangen en nog een grote mond ook als je vraagt waar ze blijven.
24 apr 2022 om 19:51 Lekker eten en op tijd bezorgd
16 apr 2022 om 21:02 Tevreden hoor
27 mrt 2022 om 8:12 Heerlijk gegeten!