SPHINX CHAAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 496 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Chaam. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 19:03 Het eten was lekker . Maar duurde erg lang voor het werd bezorgd.2 uur Dit ben ik niet gewnd van ze
23 mei 2024 om 20:10 We vinden het eten niet super lekker. De lasagne was gewoon smerig zag er ook niet lekker uit heb nog nooit groene lasagne bladen gezien de lasagne hebben we maar weggegooid . De kapsalon was ook niet dat ik zou zeggen Wauw.
4 mei 2024 om 22:00 Het duurde 2 uur voordat ze er waren en ik ben een uur lang aan het lijntje gehouden over wanneer ze er zouden zijn! Om vervolgens natuurlijk lauw eten te krijgen!
28 apr 2024 om 7:31 Onvriendelijke courier! Door een of andere reden heeft was hij naar het foute nummer aan het bellen en wou hij mijn bestelling ook niet geven. Na 5 minuten praten wou hij pas mijn bestelling geven die ondertussen bijna helemaal koud was.
27 apr 2024 om 19:05 Super snel vriendelijke bezorger en prima eten
30 mrt 2024 om 20:51 Duurde lang maar was erg lekker!
24 mrt 2024 om 19:41 Iets minder vandaag de kipsate. Volgende keer weer doner
26 feb 2024 om 12:35 Eten was echt slecht. Pasta carbonara weggegooid, geen spekje in te vinden en smaakte nergens naar. Schotel doner was ook niet lekker en de kruidenboter bij het veel te dure stokbrood was gewoon pure knoflook. Wij bestellen hier niet meer.
24 feb 2024 om 18:15 Eten,kwaliteit en bezorging goed zoals altijd Pizza's zeker aan te raden hier Nog nooit slecht eten gehad bij sphinx
12 feb 2024 om 9:36 Het eten was deze keer niet lekker het leek wel door de drukte van carnaval dat het niet helemaal gaat was.
22 dec 2023 om 19:56 Lekker gegeten
22 dec 2023 om 7:35 te duur voor matig eten