SPHINX CHAAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 448 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Chaam. Meer weten? Ontdek meer

15 dec 2022 om 20:03 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorging!
8 dec 2022 om 19:54 Voor herhaling vatbaar. Het eten was heel goed. De pizza was top. Meer dan genoeg en lekker. Daarnaast snel geleverd. Zeer tevreden.
6 nov 2022 om 22:06 Geen broodjes bij onze bestelling! Naleveren ging niet, want bezorger was niet terug. Korting voor volgende keer aangeboden gekregen, maar wat hebben we daaraan? Dure grap, 5 euro voor een lapje droog vlees met een alleen hoop ijbergsla. Nooit meer.
2 nov 2022 om 21:52 Heerlijk en snel
29 okt 2022 om 20:53 Eten was er veel te laat dan de thuisbezorgd app aangaf en de Turkse pizza was hard erg jammer
25 sep 2022 om 2:27 why every pizza wasn't sliced?????
18 sep 2022 om 20:47 Niet te nassen
24 aug 2022 om 23:22 Veelste laat kapot duur en ni echt heel goed ofzo
5 aug 2022 om 21:25 Om half 7 besteld verwachting was half 8, toen nog niks ontvangen en kreeg ook geen contact toen ik ze probeerde te bellen kwamen pas om 9 uur
5 aug 2022 om 20:42 Bestel hier niet. Werkelijke bezorgtijd: 3 uur en nog aan het wachten. Oftewel dat komt niet meer. Van Thuisbezorgd krijg ik nu een 20% voucher. Niet geld terug, niets van contact want het gaat gelijk voicemail. ENORM apart.
4 aug 2022 om 20:59 Helft van de notities maar gelezen. Geen hete saus die wel gevraagd was. Grote schotel was niet echt groot. Net zo groot als bij de meeste andere tenten een kleine schotel. Kebab vond ik niet heel lekker terwijl ik altijd kebab eet. Friet was ok.
23 jul 2022 om 23:11 lekker eten en puntueel op tijd bezorgd.